اسرار رنگی قسمت1

اسرار رنگی https://chaprazak.ir/خدماتی از وب سایت چاپ رازک

اسرار رنگی https://chaprazak.ir/خدماتی از وب سایت چاپ رازک


اسرار رنگی

<< در بحث پیرامون از اسرار رنگی ،آماده سازی فایل ها ، شاید نیاز به تبدیل مد sRGB  باشد. در این مرحله ، تمام دقت خود را به کار گیرید. دقت درجه های رنگی تصویر از اهمیت بسزایی بر خوردار است. پس از تبدیل مد تصویر ، باید آن را ذخیره سازی کنید. اگر نیاز به پرو فایل سازی پروژکتوری است ، می توانید از برنامه پیشنهاد شده در متن استفاده کنید.>>

تبدیل به sRGB

رنگ دقیق ، این پتانسیل را دارد که در تصاویری که قرار است از طریق وب ،ایمیل یا نمایش دیجیتال به اشتراک گذاشته شود ، به یک مشکل جدی تبدیل گردد. در نمایش دیجیتال ، فقدان نرمد افزاری که از مدیریت رنگ پشتیبانی کند، محدودیت اولیه و اصلی است.

خوشبختانه،راهی فراهم آمده که می توان تا اندازه ای به کمک آن ، کمبود مدیریت رنگ را جبران نمود.البته ، دقت تصویر همچنان حدود زیادی به دقت نمایشگر یا پروژکتور مورد استفاده وابسته است.

این فرصت بسیار خوبی است که با یک شخص ، تصاویر شما را روی نمایشگری که انطباق نیافته مشاهده می کند و مطابق با آن پروفایل سازی مناسب را انجام می دهد. شما می توانید یک پروفایل در پروژکتورهای دیجیتال بسازید اما همچنان قادرید تا اندازه ای بر خروجی کنترل داشته باشید چون می توانید تنظیمات تعادل رنگ را مستقیما در بیشتر پروژکتورهای دیجیتال انجام دهید.

برای این که کاملا از دقیق رنگ ممکن هنگام مشاهده تصاویر با استفاده از نرم افزاری که از مدیریت رنگ پشتیبانی نمی کند، اطمینان کسب کنیم ، باید درجه های رنگی تصویر را به گونه ای انتخاب نمایید که بر روی بیشتر صفحه نمایش ها ، دقیق به نظر رسد.

این مسئله باعث می شود که فضای رنگی sRGB ، کاملا مطابقت پیدا کند.احتمالا از مباحث گذشته به یاد دارید که فضای رنگی sRGB برا ی خروجی چاپی مطلوب نیست . چون این فضا قادر است رنگ ها را در نمایشگرهای خاصی باز آفرینی کند.هنگام به نمایش در آوردن تصاویر روی یک نمایشگر یا پروژکتور دیجیتال، با این محدودیت را کاملا مد نظر داد.

با تبدیل تصویر به فضای رنگی sRGB  ،گزینه های Image>Mode>Convert to Profile را از فهرست برگزینید و گزینه Destination Space Profile  را بر روی sRGB تنظیم نمایید. پیشنهاد می شود از روش رنگ سنجی نسبی به عنوان روش تغییر رنگ استفاده کنید تا بیشتر رنگ ها ، در نهایت دقت ممکن باقی بمانند و از آن مهم تر، اشباع کلی تصویر حفظ گردد.

اگر تعداد رنگ های خارج از دامنه تصویر بسیار زیاد است ، می توانید از روش  Perceptual استفاده کنید اما به هر حال ، اشباع کلی دستخوش تغییرات نا مطلوب خواهد شد.

پنجره Use Black Point Compensation  حتما باید مورد بررسی قرار گیرد تا از پیکسل های مشکی به روشی دقیق محافظت شود . پیشنها می کنیم دراین بخش، پنجره Use Dither  را تغییر ندهید چون انجام کوچکترین تغییری موجب افزایش اندازه فایل خواهد شد . بر روی OK  کلیک کنید و سپس تصویر به پروفایل sRGB تبدیل خواهد شد .

ذخیره سازی تصویر

پس از اندازه گیری و تبدیل تصویر به sRGB ،حال شما آماده اید تصویر را ذخیره کنیدو سپس مورد استفاده قرار دهید . بهترین فرمت برای وب ، ایمیل و مصارف دیجیتال ، فرمت JPEG است چون می تواند هنگام تولید یک فایل کوچک ، کیفیت فوق العاده تصویر را برای شما به ارمغان آورد.

برای ذخیره سازی تصویر ، گزینه های Fihe>SaveAs را از فهرست برگزینید. فولدری را که می خواهید تصویر را درآن ذخیره کنید، انتخاب نمایید ، نامی برای آن واد کنید . گزینه Format را بر روی JPEG قرار دهید.

پس از کلیک بر روی OK ، پنجره JPEG Options به نمایش در خواهد آمد.مهم ترین تنظیمات این بخش ، به«کیفیت » مربوط می شود .در اینجا مشخص می شود که تا چه اندازه تصویر باید متراکم شود. هر چه تنظیمات مربوط به کیفیت بالاتر باشد، متراکم سازی کمتر است و بالعکس .

برای تصایری که قرار است روی وب یا از طریق ایمیل به نمایش در آیند، پیشنهاد می کنیم از تنظیمات کیفیت 8 برای بیشتر تصاویر استفاده کنید.

این گزینه ، تعادل فوق العاده ای بین کیفیت تصویر و اندازه فایل فراهم می آورد .در نمایش دیجیتال ، اندازه فایل مسئله مهمی نیست در نتیجه پیشنهاد می شود از تنظیمات کیفیت 10 استفاده کنید.

نکته: شما می توانید برای ذخیره سازی تصویر، گزینه های File> Save For Web را از فهرست برگزینید. این گزینه به شما اجازه می دهد تا اثر تنظیمات گوناگون کیفیت را از پیش ببینید تا بتوانید به راحتی تصمیم بگیرید که کدام تنظیمات برای تصویر شما مطلوب هستند.

بخش Format Options این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که راه کد گذاری فایل را مشخص سازید. هم اکنون بیشتر نرم افزارها ازهرسه گزینه پشتیبانی می کنند اما گزینه Baseline  ، بیشترین انطباق و سازکاری را فراهم می آورد.

گزینه Baseline Optimized  از روش تکمیلی برای کاهش اندازه فایل استفاده می کند. گزینه Progressive  یک تصویر JPEG خلق می کند که در طی چندین مرحله بارگذاری می شود و درهر مرحله کیفیت تصویر بهبود می یابد.این گزینه برای استفاده کار برانی که از رابط های نسبتا کند برای وب استفاده می کنند، مناسب است.

در قسمت پایین پنجره JPEG Options  بخش Size  قرار دارد.این بخش تنها حاوی اطلاعات است و هیچ تاثیری بر ذخیره سازی تصویر ندارد. شما می توانید سرعت های گوناگون اتصال را از فهرست برگزینید و سپس اندازه فایلی ذخیره شده و زمان دانلود بر اساس سرعت اتصال انتخاب شده ، به اطلاع شما خواهد رسید.

نکته : فرایند کلی آماده سازی تصویر برای وب ،ایمیل و نمایش دیجیتال را می توان در فتو شاپ به صورت اتوماتیک انجام داد.

پروفایل سازی پروژکتوری دیجیتال

اگر از یک پروژکتور دیجیتال برای به اشتراک گذاشتن تصاویر خود استفاده کرده اید، احتمالا متوجه این موضوع شده اید که رنگ از یک پروژکتور به پروژکتور دیگر متغیر است و تنظیم تصویر برای دستیابی به نتایج رضایت بخش مشکل است.

بعضی پروژکتورهای دیجیتال حتی این امکان را در اختیار شما قرار نمی دهندکه بتوانید رنگ صفحه نمایش را تنظیم نمایید.

برای حل این مشکل ، شما می توانید یک پروفایل سفارشی برای پروژکتوردیجیتالی خود بسازید تا مطمئن شوید که دقیق ترین رنگ های ممکن بدست خواهند آمد.یکی از بهترین راه اه برای تحقق این هدف ، استفاده از برنامه

Gretag Macbeth Eye – One Beamer  است .این بسته به شنا اجازه می دهد تا به سرعت و به آسانی یک پروفایل سفارشی برای پروژکتوردیجیتالی خود بسازید.

نکته:پروفایلی که شما با استفاده از Eye – One Beamerمی سازید، مختص کامپیوتر ، تبدیل صفحه نمایش و پروژکتور دیجیتالی است. در صورت تغییر شرایط ،باید پروفایل جدیدی بسازید.

برای ساخت پروفایل پروژکتور ، فرایند زیر را دنبال کنید:

1- صفحه نمایش و پروژکتور دیجیتال را در اتاقی که قرار است تصاویر در آن به نمایش در آیند، تنظیم دکنید.

2- پروژکتور را روشن کنید و حدود 30دقیقه بگذارید تا گرم شود.

3- هر گونه نرم افزار پروفایل سازی نمایشگر موجود در رایانه را غیر فعال کنید.

4- تنظیمات رنگ پروژکتور را بر روی پیش فرض تنظیم نمایید.

5- نرم افزار Eye-One Match  رانصب کنید.

6- گزینه  Digital Projector  را از قسمتی که از شما نوع دستگاه برای پروفایل سازی را در خواست می کند، برگزینید.

7- سنسور Eye-One  را به بخش مربوطه متصل کنید.

8- گزینه Shutter  را ببندید تا از رسیدن نور به سنسور جلوگیری به عمل آید و سپس روی گزینه  Calibrate  کلیک کنید.

9- زمانی که فرایند انطباق به پایان رسید، می توانید شاتر را باز کنید و گزینه Next  را کلیک نمایید.

10- گزینه WhitePoint را بر روی 6500 کلوین و گزینه Gamma را بر روی 202 تنظیم کنید ، بدین ترتیب ، پروژکتور بر اساس همان استانداردهای به کار گرفته شده برای نمایشگر ، تنظیم و انطباق خواهد شد.

11- تا آنجا که امکان دارد سنسور را در مرکز صفحه نمایش نگه دارید. گزینه Start  را انتخاب نمایید تا فرایند کار آغاز شود. پس از انجام اندازه گیری های اولیه ، یک صفحه نمایش رنگی مورد استفاده قرار می گیرد تا مکان مشخص نقطه ای که سنسور قرار است در آن واقع شود، تععین گردد.

12- پروژکتور با نمایش مجموعه ای از دایره ها ، فضایی را که سنسور می تواند بخواند، اندازه گیری خواهد کرد. زمانی که فرایند پایان پذیرفت ، به پنجره اصلی Eye-One Match  باز خواهید گشت . بر روی Next  کلیک کنید تا فرایند پروفایل سازی آغاز شود.

13- مجموعه ای از رنگ ها که توسط سنسور خوانده می شوند، به نمایش در خواهند آمد. زمانی که فرایند به اتمام می رسد ، از شما خواسته می شود که نامی برای این پروفایل باشد. بر روی Next  کلیک دکنید تا پروفایل ذخیره شود و بتوانید از آن به عنوان پروفایل نمایشی پیش فرض استفاده کنید.

نکته: اگر برنامه  Microsoft PowerPoint  برای نمایش تصاویر استفاده می کنید، از تبدیل Eye-One ColorPoint  بهره برید تا رنگ دقیق را روی نمایشگر ببینید.

این مقاله از جزئیات در زمینه طراحی و چاپ افست بیشتر استفاده میشود که جزئی از خدمات ما در وب سایت چاپ رازک می باشد.

تهیه شده از تیم تخصصی پسرک چاپچی

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *